Само след няколко дни, по време на модната седмица в Париж, Оливие Рослинг ще представи новата си колекция за френския фешън бранд Balmain. Това събитие със сигурност ще привлече известните му приятели, които той нарича Армията на Balmain (сред войниците му са Риана, Дженифър Лопез, както и ротата на Кардашаянките/Уест).

Манекенките Джордан Дън (ляво) и Кендал Дженър (дясно) с главния дизайнер на Balmain Оливие Рослинг, по време на Billboard Music Awards  Photo: Steve Granitz/WireImage)

Манекенките Джордан Дън (ляво) и Кендал Дженър (дясно) с главния дизайнер на Balmain Оливие Рослинг, по време на Billboard Music Awards Photo: Steve Granitz/WireImage)

Другият важен проект на марката, който също е на дневен ред, е съвместната линия с H&M, която ще бъде в бутиците на шведския гигант от 5-ти ноември. Единственият жокер за това какво ще представлява тя, е фотосесията на фотографа Марио Соренти, която е част от рекламната кампания, съпътстваща колаборацията между Balmain и H&M. От нея става ясно, че и моделите (и то кои: Кендал Дженър, Джиджи Хадид и Джордан Дън!) се возят в метрото!

Photo: Mario Sorrenti for H&M

Photo: Mario Sorrenti for H&M

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>