Когато една маненка започне да се снима в рекламни за перилни и почистващи препарати, това е показателно, че нещата в кариерата й определено не вървят на добре. Един от най-известните топмодели – Линда Еванджелиста, беше изчезнала от светлините на прожекторите, за разлика от колежката й Наоми, която продължава да се труди неуморно, извървявайки километри по модните подиуми по време на всяка fashion week. Линда обаче прави своето завръщане не точно по триумфален, а по-скоро по оригинален начин: избирайки да е рекламно лице на новата тоалетна вода на Moschino Fresh, чиято опаковка напомня бутилка от препарат за миене на прозорци.

Бела Хадид по време на модното ревю Moschino пролет/лято 2016  Снимка:  Davide Maestri

Бела Хадид по време на модното ревю Moschino пролет/лято 2016 Снимка: Davide Maestri

Fresh има нотки на мандарина, бергамот, бяла пеония, петчули и амброзия. А кампанията, заснета от фотографа Стивън Мейзъл и стилизирана от Карлин Серф, представя Линда като една бляскава отчаяна домакиня.

linda

Креативният директо за Moschino Джеръми Скот, известен със своята интелектуална закачлива креативност, пуска на пазара и предпазители за iPhone със същия дизайн.

moschino_fresh_fragrance_i_phone-thumb-autox1487-10259

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>