Една от най-дейните фамилии в света (след Кардашаян!) продължава да развива потенциала си. Големият син на семейство Бекъм Бруклин ще застане зад обектива, за да заснеме новата кампания на Burberry за парфюмът Brit.

brooklin-ralph_lauren

Бруклин е на „ти“ с важните персонажи в модния свят, като Ралф Лорън

Утре, 30.01.2016г. Бруклин Бекъм ще качва на живо фотографиите си в Instagram & Snapchat #THISISBRIT. За справка: Бруклин има над 6 милиона Instagram-последователи, което идва да докаже, че в бизнеса няма случайни неща!

В интервю за октомврийския брой на списание Teen Vogue най-големият от синовете Бекъм споделя:“Обичам футболът, но също така съм много увлечен по фотографията и филмите, така че за момента опциите ми за кариера са отворени!“

romeo-burberry

Ромео, по-малкият брат на фамилята Бекъм, вече е с няколко кампании зад гърба си в качеството на модел

С тази стъпка британската марка се сближава с още един член на известното семейство. По-малкият брат на Бруклин Ромео вече неколкократно участва в рекламни кампании на Burberry.

brooklyn-beckham-olive

Последното попълнение на сем.Бекъм е кучето Олив, което вероятно също ще заеме своята позиция като моден фактор

 

 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>