Освен като изгряваща певица, най-добрата приятелка на Кайли Дженър (бел.авт. – за всички невежи: Кайли е една от сестрите от клана Кардашаян) и Instagirl, Pia Mia вече е с позиция на Моден директор за Material Girl – брандът за младежка мода, зад когото стои не кой да е, а самата Мадона, която в официално изявление във връзка с избора на Pia Mia отдава значение на нейната креативност, увереност и уникално чувство за стил.

pia_mia_material_girl1

Уважавам Мадона, понеже тя ме е вдъхновявала да имам увереността, която тя има, когато облича това което иска да носи и да казва каквото иска да каже, връща комплимента Pia Mia.

Каквито и любезности да се разменят, истината е, че всичко е въпрос на бизнес. И изборът на Pia Mia съвсем не е свързан изцяло неината креативност и моден усет. Брандът на Мадона таргетира предимно млади клиенти, до които се достига най-вече чрез социалните мрежи. Pia Mia има над 4млн. последователи в Instagram (само за сравнение: тези на Material Girl са 135 000). Въпреки че се упоменава, че Pia Mia ще има и творческата дума във връзка с колекцията пролет-лято 2017, основната й функция е като лице на бранда. В това си качество певицата ще партнира на StyleHaul, онлайн видео платформа за мода и красота. И вероятно ще привлече на помощ и приятелките си (не само Кардашаян, но и немалкото й колежки по Instagirl-линия!), което е добре дошло за подсилване популярността на Material Girl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Можете да използвате тези HTML тагове и атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>